يكشنبه, ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۰۳:۳۴ ق.ظ
جواب: سیبزمینی سرخ کرده
[بعد از نگاه های طولانی و حسرت بار به کاسهی سیبزمینی، به تحقیقات علمی و پزشکی و سلامتی و امثالهم انگشت وسطی نشان داده و به سمت آن حضرت میرود]
پاسخ:
اوهوم...
پاسخ:
باباااا چیه سرخکردنی همش ضرره روغنش میره توی رگها ته نشین میشه و آدم سکته قلبی میکنه میمیره -_- تازه این فقط پاره ای از مضراتشه
پاسخ:
وای نه بادمجون منو میکشه :((
البته من دوسش دارما، اون منو دوس نداره :(
پاسخ:
اوهوم امتحان می کنم ببینم چجوری میشه. ممنون
پاسخ:
وا حضرتا!
پاسخ:
ممنون :)
اخ من خلال ریز دوس دارم ک :(
واسه بقیه باید اینطور درست کنم :))
پاسخ:
حالا دس دس :دی
پاسخ:
ببخشید دیگه :/
تازه اسامی مستعار دیگه ای هم هس مال وبای قبلترش :)))
البته هم این وب و هم این اسم به خودم نزدیک تر از همیشه س
پاسخ:
آخ آخ اونم هس -__-
پاسخ:
خب من اون قسمت ستاره دار رو نفهمیدم :دی
پاسخ:
ببخشید :/ شب پست کرده بودمش
پاسخ:
بابا شماها چقدر سرآشپزین من نمییتونم :|
+تنکس :)
پاسخ:
:دی
پاسخ:
کار به اعدام نکشه صلوات
پاسخ:
دقیقا :|
حالا نمی شه نامبرد -_-
پاسخ:
دیگه انقدرم سنگدل نیستم :)) سر همین اسمشم کلی عذاب وجدان گرفتم :|
بابااا شماها چقدر بلدید :| حسادتم شد -_-
پاسخ:
:))))))
یاد اوایل که می خواستم قرمه سبزی درست کنم افتادم. مامانم اول گف چیکارا باید بکنم، بعد هرمرحله ای که می خواستم انجام بدم یه آرنج میومد تو صورتم که حالااااااااا ایندفه رو بذار من انجام بدم، از دفعه ی بعد تو :|
و اولین باری که واقعا موفق شدم دست به لوازم ساختش بزنم اون زمانی بود که رفته بود مکه :))
پاسخ:
بهرحال طبیعیه که نگران جون خودم باشم :))
پاسخ:
اوهوم..
چه خوب گفتید
پاسخ:
چرا هرزنامه کار نمی کنه :-؟